Slimme Escrow-regeling voor gebruikers van Open Care Connect toepassingen en oplossingen

Kies je voor een IT-oplossing, dan moet je daarop kunnen vertrouwen. Ook als er iets gebeurt met de leverancier. Als afnemer wil je daar geen last van ondervinden. Zeker in de zorg, waar het draait om mensen die dringend goede zorg nodig hebben. Bij Eurocom Group hebben we de continuïteit van onze softwareoplossingen zorgvuldig geborgd middels een slimme continuïteitsconstructie. Daarmee bevorderen én garanderen we de kwaliteit van werken en leven m.b.v. onze toepassingen en oplossingen.

Als healthcare techbedrijf werken we aan de ontwikkeling, beheer en doorontwikkeling van slimme zorgtechnologie. Met als doel: betere zorg en langer thuis wonen. Eurocom gaat voor een duurzaam resultaat en kiest daarom voor continuïteitsconstructies die dit doel ondersteunen.

We ontwikkelden een Escrow-regeling i.c.m. een stichtingsconstructie. Mocht de situatie daarom vragen, dan garandeert deze stichtingsstructuur de werking, ontwikkeling en dienstverlening van alle Eurocom software-oplossingen tot in lengte van dagen. Hiermee sluit de lange termijndoelstelling van de zorg aan op die van Eurocom en kan Eurocom zodoende haar visie de komende 10 jaar en verder borgen. Deze constructie zorgt er onder andere voor dat software-specialisten overgezet kunnen worden naar een stichting die de dienstverlening o.b.v. overeengekomen SLA’s intact houdt. Zo is de continuïteit te allen tijde geborgd.