Eurocom Group is niet zomaar een healthcare-techbedrijf, maar een bedrijf met een heldere visie en een ambitieuze missie. Een uniek bedrijf waar ook nog veel moet worden ontdekt. We zijn een pionier, een ontdekker en een avonturier. Belangrijk, want de zorg staat voor veel verandering. Daarom ontwikkelden we Open Care Connect: één centraal ecosysteem voor het verbinden en onderling koppelen van producten en diensten van diverse fabrikanten. We ontwikkelen continu, volgen de trends en kijken scherp hoe onze dienstverlening morgen beter en anders kan.

Make It Work.

Eurocom doet mee aan het programma van Make IT Work. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan.

Topsport in een informele omgeving

Werken bij Eurocom Group is topsport. Maar wel in een ongedwongen en informele sfeer. Bij ons staat de mens centraal, óók op de werkvloer. Je krijgt bij ons alle kans om te groeien in je werk. Bijvoorbeeld met training. We doen het dus echt samen. Samen maken we de ambities van onze klanten waar.

Interesse? We zijn benieuwd naar je!

Spreekt jou dit aan en heb je affiniteit met de zorg, innovatie en ICT? Kijk dan bij onze actuele vacatures. Zijn er geen vacatures en heb je toch interesse? Stuur je open sollicitatie (mét cv) naar: info@eurocom-group.eu. We zijn benieuwd naar je!