Eurocom Group ontwikkelt deze oplossingen al sinds 2002. We zetten onze oplossingen strategisch in. Daarmee voegen we waarde toe aan de processen van verpleeghuizen en in de thuiszorg. Continu bekijken we hoe de zorg van morgen nog beter kan, ondersteund met technologie. Daarom ontwikkelden we Open Care Connect: één centraal ecosysteem voor digitale transitie.

Samen werken aan vooruitgedachte zorg

Eurocom Group is sinds 2002 actief in de healthcare-markt. Met onze zorgtechnologie oplossingen hebben we een stevige positie in de gezondheidszorg. We blijven voorop lopen. Waarom? Omdat het voor zorgorganisaties noodzakelijk is om te vernieuwen. Organisaties kunnen niet zonder slimme technologie. Deze digitale transitie is nodig vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, de ontwikkeling naar zelfzorg en zelfmanagement en het belang van preventie en veiligheid.

Maar hóe maakt uw organisatie de overstap naar nieuwe technologie? Daarover denken we graag strategisch met u mee. Want de zorg van morgen vraagt niet alleen om slimme oplossingen, maar ook om slimme werkprocessen. Samen maken we werk van vooruitgedachte zorg.

Waarde toevoegen aan uw processen

Eurocom schuift als scale-up-bedrijf verticaal op in de keten. Als healthcare techbedrijf voegen we waarde toe aan primaire en secundaire processen van zorgorganisaties. Daarvoor ontwikkelden we Open Care Connect: één centraal ecosysteem voor het verbinden en onderling koppelen van producten en diensten van diverse fabrikanten. We kijken naar uw gewenste werkwijze en passen de systemen daarop aan. We evalueren deze werkwijze regelmatig en passen die zo nodig aan. Zo blijft u uw systemen optimaal benutten én kunt u stapsgewijs innoveren.

Meer over het Open Care Connect concept

De zorg van morgen vraagt niet alleen om slimme oplossingen, maar ook om slimme werkprocessen.

Scherp kijken naar wat beter kan

We werken nauw samen met technologie- en implementatiepartners. Wij leveren de strategische oplossing ‘software’ en soms ook ‘hardware’. Op die manier willen we onze groeiambitie realiseren. Eurocom Group is continu in beweging. We volgen de trends in de healthcare en bij onze partners. En we blijven scherp kijken hoe onze dienstverlening morgen beter en anders kan. Ook voeren we structureel innovatie- en prestatiedialogen. Met als doel onze inzichten en ervaring te delen en in te zetten bij klanten.

Wij zetten al onze kennis en ervaring in op het gebied van software, projecten, consultancy, producten en managed dienstverlening. We combineren deze elementen en gebruiken ze effectief. We verbinden op slimme wijze alle disciplines van (strategische) consultancy en de juiste productkeuze. Met als doel: een optimale inzet van software en hardware.

Naar een hoger niveau

Healthcare-tech is een 24/7 topsport. Van development en proactief beheer tot continu verbeteren. En van incidentmanagement tot strategisch consultancy. Daar trainen we onze mensen op. Zodat zij een dienst continu naar een hoger niveau brengen wanneer dat echt nodig is.

Wil jij ook werken in zo’n dynamische organisatie?
Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie

Bekijk onze vacatures