VeranderMakers in de zorg

Hoe kan de zorg van morgen nóg beter, voor medewerkers en cliënten? Dat is wat ons drijft, elke dag weer. Daarvoor ontwikkelen we slimme, innovatieve zorgtechnologie, voor thuis en in het verpleeghuis.

Eurocom Group is de bedenker van Open Care Connect, één centraal ecosysteem voor het verbinden en onderling integreren van producten en diensten van Healthcare Tech bedrijven en transformatie- en installatiebedrijven. Daarbij ligt de focus op stabiele samenwerkingen met gelijkgestemde partners.

We schudden de markt op

Al sinds 1997 doen we mooie dingen voor de zorg, vanaf 2001 onder de naam Eurocom Group. Zo zijn we o.a. de grondlegger van Leefcirkels. Met een team van Verandermakers – specialisten in hun veld – deinzen we er niet voor terug de markt op te schudden. Zo maakten we de afgelopen jaren de beweging van focus op apparaten en losstaande techniek, naar tooling waarin samenwerking en integratie centraal staat. Disruptie is soms nodig voor échte verandering. Altijd staat die ene vraag centraal: gaat dit de zorg écht verbeteren?

Inspiratie uit de online gaming-industrie

Eurocom is zeker geen start-up. Ook zijn we de scale-up fase ontgroeid, al zijn we wel continu in ontwikkeling en zijn we in staat om onszelf opnieuw uit te vinden om meer impact te maken. We volgen technologische ontwikkelingen op de voet en onze Product Managers schudden de ene innovatie na de andere innovatie uit hun mouw. Gelukkig zijn we in staat om alleen die ideeën tot creatie te brengen die ook echt bijdragen aan een beter zorgproces. Maar dat we veel ervaring hebben in ons vakgebied mag duidelijk zijn.

Wist je dat de (online) gaming-industrie een grote inspiratiebron was voor het ontwikkelen van onze oplossingen?

Lees hier meer over geschiedenis van Eurocom.

De zorg van morgen vraagt niet alleen om slimme oplossingen, maar ook om slimme werkprocessen.

Samen werk maken van vooruitgedachte zorg

De zorg van morgen vraagt niet alleen om slimme oplossingen, maar ook om slimme werkprocessen en samenwerkingsverbanden. In toenemende mate werken we samen met andere bedrijven om technologie te integreren en elkaar te inspireren en uit te dagen. De unieke combinatie van IoT, Cloud, on premise-technologie, Mobile, slimme sensoren en diepe functionele integratie met de werkprocessen van onze gebruikers geeft een grote dynamiek waarbij de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.

 

Wil jij ook werken in zo’n innovatieve organisatie?

Kijk bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie?

Werken bij Eurocom