Zorgtechnologie voor cliënt en professional

Met onze techniek faciliteren we alle zorgtoepassingen binnen Open Care Connect. Deze samenwerkingsmethodiek zorgt ervoor dat techniek écht werkt en helpend is voor bewoners, cliënten en zorgprofessionals. Bedrijven als Apple, Tesla en Sonos inspireerden ons tot een gestandaardiseerde techniek waarbij apparaten naadloos samenwerken, voor een hogere kwaliteit van leven én zorg.

Betrouwbare zorginfrastructuren

Eurocom zet hardware, embedded software en cloud- en apptechnologie in. Hiermee creëren we betrouwbare zorginfrastructuren, die we plug & play installeren en implementeren met zo min mogelijk overlast voor bewoners en zorgprofessionals. We bewaken de zorginfrastructuren 24/7 en ontwikkelen continu door. Ons platform is gebaseerd op Microsoft. Het is multi-tenant en redundant ingericht met fail-over. De zorginfrastructuren zijn schaalbaar, veilig én voldoen aan alle kwaliteitseisen en certificeringen.

Twee leefomgevingen: SeeF en Eevi

Met onze zorgtechnologie ondersteunen we bewoners, cliënten en zorgprofessionals. Dit doen we met SeeF en Eevi. SeeF is de slimme leefomgeving voor verpleeghuis-, vpt en thuiszorg. Met diverse toepassingen krijgen cliënten de vrijheid die ze aankunnen en de veiligheid die ze nodig hebben. Zoals leefcirkels en digitaal toegangsmanagement. Ondersteunt door een intuïtieve app, cloud omgeving en slimme hubs en sensoren. Eevi is de slimme werkplek voor zorgprofessionals. Eén app op de telefoon ondersteunt hen in het primaire zorgproces. Eevi vereenvoudigd ook organisatie-overschrijdend werken.

Gestandaardiseerde techniek

Onze leef- en werkomgevingen bestaan uit IT-bouwstenen, communicatieprotocollen, integraties en expertoplossingen. Het gaat om gestandaardiseerde techniek. We koppelen alleen met betrouwbare leveranciers met wie we afspraken maken over de continuïteit van ons totale ecosysteem. De werking is geborgd met een Service Level Agreement (SLA) in de keten, automatische monitoring en slimme rapportage. We ontwikkelen continu door, zodat het ecosysteem ook toekomstige toepassingen ondersteunt.

Plug & Play

Met onze plug & play-methodiek installeren we nieuwe zorgtechnologie met zo min mogelijk overlast voor bewoners en medewerkers. Op onze eigen locatie bouwen we de opstelling en testen elke functionaliteit. Daarna plaatsen we de opstelling op de zorglocatie. De implementatie gaat razendsnel en duurt slechts een paar dagen.